2010. április 30., péntek

Floppy

Mostanában (ahogy már észrevehettétek) elkezdtem nem éppen használható tárgyakból ékszereket csinálni, persze emellett még mindig csinálom a "régi" tipusú ékszereimet is, például a nemrég, megrendelésre készült szettet. Most viszont egy floppy lemez belső, valóban hajlékony részéből készítettem fülbevalót.A lemezt egy forró tűvel lyukasztottam át, információt nem érdemes keresni rajta!!! :)

Posted by Picasa

3 megjegyzés:

  1. Számomra hihetetlen, hogy ebben a korban, már ilyen hozzáértéssel és ízléssel nyúlsz az ékszerekhez. Gratulálok. Biztos vagyok benne, hogy akár asztalos, akár ékszerész leszel, némi szerencsével és családi támogatással sokra fogod vinni.

    VálaszTörlés
  2. A neten keresgélés közben véletlenül bukkantam az oldaladra. Nagyon elképedtem,amikor megtudtam, hogy egy 13 éves fiú munkáit láthatom itt! Szeretnék gratulálni, és sok sikert kívánok a továbbiakhoz,és az asztaloskodáshoz :) Én még csak pár hete kezdtem blogot írni,de téged látva úgy döntöttem,szeretnék néha egy-egy ajánlót írni az általam frissen felfedezett alkotókról, és te lennél a sorban az első :) Ha érdekel, írj, adj meg valamilyen elérhetőséget, és megbeszéljük a részleteket!
    Előre is köszönöm a választ!
    Szandi

    VálaszTörlés